Betaalmogelijkheden en services

U heeft bij ons de keuze uit betaling per bankoverschrijving of betaling per krediet- of debetkaart.

1. Betaling per bankoverschrijving

Wanneer u betaling per bankoverschrijving kiest zal u een bevestiging van uw bestelling krijgen met het over te maken bedrag en de bankgegevens. De door u bestelde producten worden verzonden zodra wij de betaling ontvangen hebben.

Terugkerende en geregistreerde klanten kunnen aanvragen om te betalen 30 dagen na de factuurdatum. U dient dan telkens voor de betaalmethode bankoverschrijving te kiezen waarna u een bevestiging van bestelling zult ontvangen. Wij sturen u de bestelde producten toe alsook de factuur voor betaling. U betaalt de factuur uiterlijk 30 dagen na de datum vermeld op de factuur. Bij laattijdige betaling van een factuur zullen bijkomende kosten in rekening gebracht moeten worden en zullen volgende aankopen opnieuw op voorhand betaald moeten worden.

Onze bankgegevens zijn:

IBAN: BE10 1030 3785 2704
BIC: NICABEBB

REFERENTIE: gelieve het bestelnummer in de referentie op de geven.

2. Betaling per krediet- of debetkaart

U kunt bij ons ook betalen met iDEAL, PayPal, MasterCard, Visa, eMaestro, bancontact of Mister Cash. U volgt de verschillende stappen op de webshop van het betaalproces. Wanneer de betaling voldaan is krijgt u hiervan een bevestiging en sturen wij u de factuur toe. Wij zullen dan meteen overgaan tot het versturen van uw producten.

Gelieve onze Algemene Voorwaarden te raadplegen voor verdere voorwaarden en toelichting.

info@in2-concrete.com
IN2-CONCRETE BVBA
Lange Ambachtstraat 10 – B9860 Gijzenzele
+32 498 35 80 57
BE0598.892.252