In2-solutions

in2-concrete-solution-green-v2

EEN NIEUWE STAP IN ONZE MISSIE NAAR LEVENSLANG BETON

Als professionele groothandel, kenniscentrum en opleidingscentrum voor betonprofessionals komen we dagelijks in contact met beton. ​Beton is een heel mooi en duurzaam product, maar heel vaak wordt vergeten dat beton het resultaat is van een chemische reactie. Het eindresultaat is hangt dus af van heel factoren af.

Met pijn in het hart stellen we vast dat heel wat projecten met beton slecht uitgevoerd worden of dat na de plaatsing vloeren en gevels niet, verkeerd of met verkeerde producten onderhouden worden.

Met IN2-CONCRETE Solutions willen we eindklanten optimaal informeren over de mogelijkheden en toepassingen van beton en hen in contact brengen met gecertificeerde applicateurs die werken met producten en behandelingen waarvan de werking uitvoerig is getest en bewezen in de praktijk.


Gecertificeerde applicateurs, gecertificeerd beton

IN2-SOLUTIONS informeert eindklanten over de mogelijkheden van duurzaam beton en begeleidt aannemers en applicateurs met het correct plaatsen, afwerken en behandelen van beton.

Daarnaast hebben we een traject opgezet om betonprojecten te begeleiden (betonsamenstelling controleren, werfomstandigheden in kaart brengen) om zoveel mogelijk problemen te vermijden.

Voor elk project wordt een certificaat uitgereikt. Dat certificaat biedt geen resultaatsgarantie, maar wel een garantie op de correcte plaatsing en uitvoering, de kwaliteit en werking van de gebruikte producten en het vakmanschap van de gekozen applicateur.

Meer info: https://www.solutions.in2-concrete.com/