Opslagruimte gepolijst met FAST-GRIND

Onze klant Floor Protect is gespecialiseerd in het beschermen, impregneren, reinigen en renoveren van vloeren. Op het vlak van betonvloeren biedt een gepolijste betonvloer die ook chemisch verhard en geïmpregneerd is, de allerbeste bescherming. Met het FAST-GRIND Systeem gaat polijsten bliksemsnel!

Floor Protect polijst de vloer van deze gloednieuwe opslagloods van korrel 200 tot 3000. Na korrel 200 wordt de vloer ook chemisch verhard en achteraf geïmpregneerd. Dat maakt de vloer volledig stofvrij, zeer onderhoudsvriendelijk en erg goed beschermd tegen vlekken. Bovendien krijgt de vloer door het polijsten ook een mooie glans.
 
Voor dit kleinschalig project van 150m² maakt Floor Protect gebruik van onze verhuurdienst IN2-RENTAL voor het huren van een dubbele 90 cm betonvlinder, 2 Fast-Frames en de bijhorende diamantset. Met een volledige set FAST-GRIND diamant kan immers tot 2000m² afgewerkt worden.
 
Het resultaat mag gezien worden! Een schitterende, stofvrije en vlekbestendige vloer die nog vele jaren in een uitstekende staat zal blijven.
 
Meer info over het beschermen, reinigen, impregneren en renoveren van (beton)vloeren? Bezoek de website van Floor Protect!