[Project] Twee toepassingen van gepolijst beton: woning en voetbalkantine

Onze klant Mebo Flooring maakt van ‘gewoon’ beton, een stofvrije en kwalitatief hoogwaardige betonvloer.

Betonvloer grouten en polijsten
Deze vloer werd eerst gegrout en daarna gepolijst met traditionele schuurmachines. Tijdens het schuren mengt de grouting met het schuurstof dat vrijkomt tot een pasta in identiek dezelfde kleur als de vloer. Zo worden alle barstjes en luchtbelgaatjes volledig opgevuld voor een spiegelgladde betonvloer. Door de vloer verder te polijsten krijgt die een prachtige glans.
 
 
Gepolijste beton wordt steeds meer toegepast in woningen. Het is een zeer duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer die mits onderhoud met de juiste producten tientallen jaren als nieuw blijft. 
Betonvloeren kunnen bovendien talloze malen opnieuw gerenoveerd worden, zonder dat ze uitgebroken moeten worden.
Dit is een gloednieuwe kantinevloer in een voetbalclub die gepolijst is met het FAST-GRIND Systeem. De vloer wordt eerst gegoten en gevlinderd, en daarna verder gepolijst.
FAST-GRIND is een polijstsysteem voor onder traditionele vlindermachines dat toelaat om supersnel te polijsten. Deze kantine werd op slechts één dag volledig gepolijst tot korrel 1500.
Ook in heavy duty omgevingen is gepolijst beton een zeer interessante keuze. De vloeren zijn makkelijk te onderhouden, en dankzij de impregnering zijn ze ook zeer vlekbestendig.

Meer info over het FAST-GRIND Systeem? Ontdek hoe een van onze klanten 10 000m2 beton volledig heeft gepolijst en afgewerkt in slechts 6 dagen tijd!

Over IN2-CONCRETE

Wij leveren niet alleen machines en producten van topkwaliteit. Onze vertegenwoordigers zijn altijd op de baan om klanten te ondersteunen met vakkundig advies bij hun projecten. Hieronder ziet u onze vertegenwoordiger Marc Clappers die stevig in de weer is met het opstarten en demonstreren van de correcte toepassing van onze producten en systemen.